Млад модел реши да спечели бързи пари като продаде девствеността

...
Млад модел реши да спечели бързи пари като продаде девствеността
Коментари Харесай

Модел продаде девствеността си за 2,4 млн. евро

Млад модел реши да завоюва бързи пари като продаде девствеността си. 23-годишната Махбуба Мамедзаде ще вземе 2,4 млн. евро за най-милото си, оповестява „ Daily Mail “.

„ Майка ми направи всичко за мен. Сега е мой ред “, споделя хубавицата, която с парите желае да се образова и купи жилище на своята майка, която я е отгледала.

Момичето решило да разгласи девствеността си на търг, като в него се присъединили прочут юрист от Лондон, предприемачи и футболисти. Най-много пари решил да й даде политик от Токио, който желае да остане неизвестен, с цел да не скапе репутацията си.

В момента Махбуба живее в Турция, където не гледат добре на проектите ѝ да продаде девствеността си. За да потвърди, че не е спала с мъж, тя е посетила гинеколог, който е съставил специфичен протокол.

Мамедзаде има сполучлива кариера в Азербайджан. За да не се демонстрира обществено тя продава девствеността си посредством организация, която ще прибере най-малък % от договорката.

„ Чувствам се ужасно. Да спечелвам толкоз доста пари за малко време, това е просто фантазия “, споделя Махбуба и прецизира, че не се интересува от хорското мнение. На фотосите ѝ в Instagram тя наподобява най-малко 30-годишна.

Оказва се, че доста млади девойки продават девствеността си посредством специфични уеб сайтове. В момента изкусителка от Италия желае 2,5 млн. $.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР