Млад мъж от Асеновград се самоуби заради любовна мъка. За

...
Млад мъж от Асеновград се самоуби заради любовна мъка. За
Коментари Харесай

Откриха млад мъж обесен на дърво в Асеновград

Млад мъж от Асеновград се самоуби поради любовна тъга. За случая потвърдиха от ОДМВР - Пловдив. Асеновградчанинът е на 26 година Той е открит от чиновниците на реда обесен на дърво в двора на къщата на майка си. Жилището се намира наоколо до околовръстния път на града.
Според първичната информация, повода да посегне на живота си, е несподелени проекти за бъдещето с обичаната. Мъжът изпаднал в меланхолия, откакто 31-годишната му другарка отказала да има сериозна връзка с него и да заживеят заедн о. Мотив за решението й бил фактът, че той е осъждан неведнъж за обири. Именно тя подала сигналв районно управление (на МВР) - Асеновград за случая, нощес към 20:00 ч. По-късно станало ясно, че часове преди самоубийството влюбеният мъж й изпратил известие, че в случай че тя не бъде с него, той ще постави завършек на живота си.
По случая е формирано досъдебно произвеждане, като по първични данни няма следи от принуждение. Познати на асеновградчанина обясниха, че той се грижел и за майка си, която е с психологични проблеми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР