Млад мъж без книжка открадна три коли за два дни

...
Млад мъж без книжка открадна три коли за два дни
Коментари Харесай

Арестуваха българския Никълъс Кейдж, откраднал три коли за два дни

Млад мъж без брошура открадна три коли за два дни в Търговище, оповестиха от полицията.

На 21 септември след извършено следствие от криминалисти, е открит 22-годишен мъж от Търговище, обвинен в осъществяване на четири закононарушения.

На 19 и 20 септември е откраднал три коли, открити са и два изоставени автомобила на две разнообразни улици - без установени неналичия или нанесени по тях материални вреди.

Автомобилите, които е лишил незаконно, са били паркирани и оставени отключени, с контактни ключове на таблото. В хода на следствието е открито още, че на 18 септември е направил и кражба на мъжка чанта с намиращи се в нея документи, сумата от 160 лева и други движимости, от паркиран на паркинг в централната част на града автомобил.

Мъжът, напомнящ на героя на Никилъс Кейдж от кино лентата " Да изчезнеш за 60 секунди " с бързите си обири на коли, е арестуван и по случаите се водят следствия. След освобождението му след приключване на 24-часовата мярка за арест, при осъществена тази нощ, към 01:30 часа на същия, на улица в центъра е открито, че той държи в себе си 0,58 грама метамфетамин. Мъжът още веднъж е задържан.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР