Млад и сексапилен брюнет топли леглото на Райна Караянева, откакто

...
Млад и сексапилен брюнет топли леглото на Райна Караянева, откакто
Коментари Харесай

Райна смени Башар с млад красавец

Млад и сексапилен брюнет топли леглото на Райна Караянева, откогато не е с Башар Рахал, стана ясно през уикенда. Самата тя сподели фотография с новия си обичан, откакто единствено преди 2 месеца се опитваше да отхвърля информацията, че с артиста са се разделили.

За новия мъж на Райна към момента не са известни детайлности, като се изключи че наподобява добре и очевидно е по-млад от Башар Рахал. През есента артистът би трябвало да навърши 49 години, а към този момент бившата му половинка след дни би трябвало да стане на 34.

Бившата манекенка, набедена за актриса с помощта на връзката си с Башар, сподели фотография с настоящата си тръпка, без да загатва нито къде е юридически фотосът, нито по какъв начин се споделя индивидът, който театралничи дружно с нея, нито с какво се занимава, нито в какви връзки са двамата.

Но не е мъчно да се досетиш, че това е новият й мъж, към който очевидно счита последователно да разбулва мистерията, с цел да поддържа интерес към себе си, написа „ Уикенд “.

Благодарение на Башар някогашната моделка получи функции на огромен екран, имаше опция да се изявява като продуцент и да звездее с изявленията във всевъзможни излъчвания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР