Млад и неопитен шофьор уби две възрастни жени на тротоара

...
Млад и неопитен шофьор уби две възрастни жени на тротоара
Коментари Харесай

Почина и втората жена, блъсната на тротоар в Карнобат

Млад и некомпетентен водач умъртви две възрастни дами на тротоара в Карнобат. 18-годишният лидер, който имал брошура едвам от месец, се движел с висока скорост. Едната от дамите, на 70 години, умира на място, другата на 84 години, умря по-късно в болница.

Карнобат

Двете дами били съседки, отивали да почетат свои близки за Архангелова задушница. Спрели да приказват със собствен комшия. Тогава ги връхлетяла колата.
Добри Чапанов: Отдолу кара доста мощно момчето, колата подскача, тъй като там е негоден пътят и почва да подскача колата. Той бил на 2 месеца водач, уплашил се.
Иванка Атанасова: Само чух като се гръмна и след това пристигнаха от махалата.

  18-годишен опустоши две дами на тротоар в Карнобат 18-годишен опустоши две дами на тротоар в Карнобат
Младеж на 18 години с едномесечен шофьорски стаж опустоши две дами на тротоар в Карнобат. Това оповестиха от полицията. Една от дамите е починала на място...

18-годишният водач е наследник на богата ромска фамилия. Има брошура напълно неотдавна.
Добри Чапанов: Аз го предизвестих едни път по този начин, мълчешком. Той кара огромна кола, Мерцедес, тежи два тона.Алиф Тукмаков: Малко бебе има, на 40 дни, доста хубаво момче, не пуши, не пий.
На водача са направени проби за алкохол и опиати. Те са негативни.
Младен Маринов: За страдание отново младежи, с дребен стаж в ръководство на моторно транспортно средство, в действителност нямам пояснение при всичките тези ограничения, които взимаме, тези санкции, тези лишаване на книжки и лишаване на номера, дерегистрация на коли... Явно хората в действителност, качвайки се зад кормилото, изгубват възприятието за самозапазване.
18-годишният водач е в ареста, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР