Млад бургазлия спря движението, за да помогне на жена, която

...
Млад бургазлия спря движението, за да помогне на жена, която
Коментари Харесай

Вижте какво прави Човек на пътя в Бургас! Вие ще бъдете ли така добри?

Млад бургазлия спря придвижването, с цел да помогне на жена, която едвам върви, по пешеходна пътека, която се намира тъкмо до известния блок „ Вардар “ на ул. „ Одрин “ - една от най-оживените точки в морския град. Мъжът, хванал на разположение дамата, я преведе от единия до другия тротоар, като без тази помощ тя надали щеше да премине, оповестява burgasinfo.com.

Случаен водач е снимал фрагменти, а младият мъж от тях е разпознат от наш кореспондент като един от хората, които дадоха сърцето си, времето, работата, напъните си за хората, наводнени при бедствието в Бургаска област преди месец. Той не е поискал да бъде представено името му, макар че това, което прави, би трябвало да е за образец за всички, изключително когато експанзията, случаите, конфликтите и жестокостта ни заливат всеки ден по пътища, учебни заведения, площади, жилищни блокове и така нататък А този човек не желае популярност, просто му идва от вътрешната страна.

„ Направил съм го от сърце, дамата колкото да ходеше. Просто светът и мисленето ми са такива. Не желая да бъда анимационен воин, просто видях дамата и ми се сви сърцето. Вие щяхте да извършите същото “, споделя непретенциозно младият мъж от фрагментите.

Но положителното не е останало неусетно. „ Дано има повече хора като това момче, които към момента знаят смисъла на думата " човещина ". Надявам се този клип да послужи за образец на множеството хора към по-добро и най-много на тези злобари, които гледат да бележит кой,как и къде е сбъркал. “, написа водач, станал очевидец на случая.

Нашият екип добре познава младия мъж и по негово предпочитание резервираме името му. Той счита, че положителното не е да се обявява, а е въпрос на полезности. Този случай е добър образец за това по какъв начин може да се научим да бъдем положителни – на пътя, вкъщи, в учебно заведение, в неволя, отбелязва в умозаключение burgasinfo.com.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР