Млад баща им спешна нужда от помощ, за да пребори

...
Млад баща им спешна нужда от помощ, за да пребори
Коментари Харесай

„Моля, помогнете ми да спечеля тази битка“: Млад баща с рядък рак има нужда от средства

Млад татко им незабавна потребност от помощ, с цел да пребори необичаен и нападателен рак на кожата. Той би трябвало да замине на лекуване в Турция, само че нужните средства за това са непостижими за фамилията му.

„ Пиша ви с натъжало от болежка бащино сърце. В момента се усещаме съкрушени “, стартира своята изповед Денис Шивачев.

„ Всичко стартира от една бенка по рождение, внезапно беше пораснала 3-4 пъти повече. Аз доста се тормозих и незабавно посетих кожен лекар. След редица прегледи и проучвания ми беше открит недоброкачествен меланом и се наложи да го премахнем оперативно “, споделя мъжът.

Следва една година на периодически проучвания, на които всичко е било наред, само че неотдавна Денис напипва бучка на рамото си. 

Преди близо година Цветомир схваща, че бъбреците му не работят и има потребност от незабавна диализа

„ Помислих, че е просто мастна тъкан. Но откакто стартира да нараства се тормозих извънредно доста и още веднъж посетих доктор. След обзор с ехограф лекарите показаха подозрение, че рака се е върнал. Направиха ми биопсия и резултатът беше метастази на меланом. Това е нападателен рак при младежите, който се развива извънредно бързо “, споделя младият татко.

Диагнозата прекатурва живота му и той взема решение да потърси поддръжка.

„ Тъй като в България нещата се случват извънредно тромаво, а аз нямам време за губене. Затова се обръщам към вас със вик за помощ! Моля, помогнете ми да печеля тази борба и да продължа да се грижа за фамилията си “, приканва мъжът.

Възможно най-скоро Денис Шивачев би трябвало да замине за Турция и неотложно да му бъде назначено лекуване. Последните проучвания с „ ПЕТ скенер “ демонстрират, че мъжът има разсейки във врата и белите дробове.

Ако имате опция и предпочитание да му помогнете, можете да го извършите ТУК .  

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР