Млад българин се нуждае от подкрепа, за да живее.На 13-ти

...
Млад българин се нуждае от подкрепа, за да живее.На 13-ти
Коментари Харесай

Зов за помощ: Да помогнем на 36-годишния Ангел да живее

Млад българин се нуждае от поддръжка, с цел да живее.

На 13-ти октомври 2022 година Ангел Иванчев, който е един от най-младите шефове на офис на един от водещите мобилни оператори в България навършва 36 години.

Но вместо “Бъди жив и здрав! ” на рождения си ден Ангел чува диагнозата - Плоскоклетъчен карцином на езика G2 или рак на езика.

Тази вест го раздрусва грубо и безапелационно, защото лекарите му дават 20 % късмет за живот, пише standartnews.com.

Целият пълностоен и деен живот на Ангел се срутва за момент... Кариера, обич, фантазии - за семейство, деца..., всичко това за момент му наподобява като доверчив приоритет, в случай че не има най-важното - здраве … 

Ангел е млад и интелигентен мъж, който самичък е реализирал всичко в живота и след първичния потрес от чутата диагноза, се осъзнава, демонстрира типичното за него неизменност и целенасоченост, и взема решение да се бори, да търси излаз, да счупи кривото огледало отразило фантазиите му, че не може да спре до тук, че би трябвало да се изправи и да се пребори за живота си!

След неотложно подхванати дейности и проучвания, се оказва, че има късмет за Ангел и той е доста по-голям от 20 %. Шансът на Ангел е в незабавна интервенция в болница Анадолу Медицински Център в Турция, където след разглеждане на изпратените им проучвания и епикризи, екипът на болничното заведение с рейтинг в топ 10 в света, обнадеждават Ангел и фамилията му с хубавата новина, че тумора е постижим за оперативна намеса. Но това би трябвало да се случи неотложно, а сумата нужна за интервенцията от 30 000 евро е непостижима за фамилията на Ангел.

Именно за това приятелите на Ангел провеждат дарителска акция “Да спасим Ангел! ”, посредством която се надяват да се съберат нужните за интервенцията на Ангел в Турция средства и по този начин да му оказват помощ да оздравее и да се върне към естествения си темп на живот.

Приятелите на Ангел разчитат на всички хора с положителни сърца да проявят съпричастност и да оказват помощ кой с колкото може. Те са уверени, че ще се намерят положителни хора, които ще подадат ръка на Ангел, ще му оказват помощ, ще му върнат вярата, че ще оздравее и сбъдне фантазиите си.

Нека дружно да помогнем на семейство Иванчеви, които се нуждаят от помощ, с цел да спасят сина си. Нека да помогнем един младеж да не изгуби живота си!Нека дружно да спасим Ангел!

Сметката, по която може да дарите средства и да помогнете на Ангел да оздравее, е:

Банка: Алианц Банк България   

IBAN: BG41BUIN95611000707352   

BIC: BUINBGSF   

Получател: Фондация Павел Андреев   

Основание: Дарение за Ангел

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР