Мизерни условия и лошо отношение в хотел в Банско навръх

...
Мизерни условия и лошо отношение в хотел в Банско навръх
Коментари Харесай

Българска певица преживя истински ад на Нова година в Банско

Мизерни условия и неприятно отношение в хотел в Банско точно на Нова година. От това се оплака певицата Христиана Дънкова в профила си във фейсбук. Тя разгласява фотоси на стаята, в която била настанена след публична покана да взе участие в новогодишната стратегия на 31 декември.

Участието й урежда импресарио. Срещу хонорар, изпълнителката се съгласява да пее за гостите на един от хотелите край Банско. На 31 декември Дънкова идва в хотела, само че се сблъсква с хладно посрещане. Служителите на рецепцията даже не знаели къде би трябвало да я настанят.

От хотела споделят, че при идването на певицата вниманието към нея е било занижено поради стотиците посетители, настаняващи се по същото време.

В последна сметка Дънкова получава стая с „ мръсни чаршафи и фасове по барплота ”. Предлагат да й донесат две печки, с цел да се затопли помещението.

Маркетинг-мениджърът на хотела Владимир Проев изясни, че певицата е настанена в комерсиална стая, която се отдава на посетители, предава Нова тв.

„ Докато й бъде квалифицирано помещението, на госпожата е обещано сервизно или багажно помещение, където може да си остави багажа, до момента в който камериерките приготвят нейната стая. Повтарям, гостите са с преимущество ”, безапелационен е Проев.

Певицата споделя, че отказала да се настани в стаята и поискала да бъде преместена, в противоположен случай отхвърля да пее на Нова година.

„ След диалози, ни настаниха в част от апартамент, където имаше други хора, които действително мисля, че не знаеха за нашето престояване в този апартамент ”, описа Дънкова

В същото време от хотела настояват, че Дънкова сама се е объркала и вместо в личната си стая, влезнала в друга, към този момент заета. Маркетинг-мениджърът сподели и мястото, на което певицата е била настанена. А то не наподобява на това, което се вижда на фотосите във Фейсбук профила й.

Християна е безапелационна, че повече няма да стъпи във въпросния хотел нито като екскурзиант, нито като реализатор. От хотела също не имат намерение да я канят на последващи участия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР