Mitsubishi представи електрическия си кросоувър на годишното автошоу в Токио.

...
Mitsubishi представи електрическия си кросоувър на годишното автошоу в Токио.
Коментари Харесай

Renault-Nissan-Mitsubishi ще произвежда електроколи с ново поколение батерии

Mitsubishi показа електрическия си кросоувър на годишното автошоу в Токио.

Компаниите ще продължат продукцията и на модели с литиево-йонни акумулатори. Още по тематиката
Renault, Nissan и Mitsubishi ускоряват партньорството си

Автомобилните компании обмислят опцията за обединение
5 мар 2018
Renault регистрира рекордна годишна облага

Подобрените финансови резултати наливат вода в мелницата на избрания отново изпълнителен шеф на компанията Карлос Гон
18 фев 2018
Renault-Nissan приготвя капиталов фонд за финансиране на стартъпи

Капацитетът му ще бъде 200 млн. $
9 яну 2018
Renault си сложи за цел да е измежду водачите при електрическите автомобили

Компанията увеличи задачите си за приходите и облагата до 2022 година
9 окт 2017 Обединението Renault-Nissan-Mitsubishi възнамерява да създава електрически коли със следващато потомство акумулатори на твърди електролити и електроди до 2025 година По този метод автомобилните колоси ще са измежду първите в бранша с версии, които се движат с сходна технология, написа Financial Times.

Предпочитана технология

Този модел акумулатори се разграничават от литиево-йонните, защото се зареждат за по-кратко време и имат по-дълга издръжливост. Стратегията на японската компания Toyota планува стартирането на пазара на електрически автомобили с най-новата генерация акумулатори през първата половина на 2020 година От друга страна, упоритостите на съперника BMW са да предприеме сходни стъпки през 2026 година

Джайлс Норманд, шеф на дивизията за продукция на електрически коли в Renault, разяснява, че технологията е за предпочитане пред литиево-йонните акумулатори поради разноските, тежестта и издържливостта ѝ. Норманд регистрира добър напредък към задачата на трите компании. Той изясни, че ще се изправят пред доста провокации в промишлеността и заради това крайният период за осъществяване на тактиката е 2030 година

Все повече производители на коли се ориентират към електрическите автомобили, с цел да извършват критериите към затягащия се надзор за отделянето на нездравословни излъчвания, както и да са готови за плануваните забрани на коли на дизел и бензин в няколко огромни града.

Въпреки това броят на потребителите, които избират електрически коли, остава невисок най-вече поради високата цена. Към момента продажбите на моделите са под 1% в международните. Нивото ще нарасне до 16%, когато стартира предлагането на версии с най-новия тип акумулатори, предвиждат от UBS. Подобен растеж би обезпечил съществено преимущество на Renault-Nissan-Mitsubishi, BMW и Toyota пред съперниците им. Oт BMW разясниха, че параметрите на батериите ще се трансфорат в главен фактор за избора на потребителите.

Партньорството

Renault, Nissan и Mitsubishi си партнират в създаването и производството на разнообразни технологии и артикули. Преди към 2 седмици трите компании насочиха поръчка за евентуално обединение, посредством което да изпреварят водача в автомобилната промишленост Volkswagen. В началото на тази година групите вложиха в стартъпа за създаване най-новото потомство акумулатори Ionic Material, като разноските бяха покрити от взаимния им фонд за нововъведения.

Nissan е първият състезател в сектора, който пуска на пазара електрически коли – през 2010 година японската група стартира продажбата на модела Leaf. Досега трите компании са продали 500 хиляди електрически версии на литиево-йонни акумулатори.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР