Mitsubishi обяви, че по време на Vietnam Motor Show 2022,

...
Mitsubishi обяви, че по време на Vietnam Motor Show 2022,
Коментари Харесай

XFC : Нова концепция от Mitsubishi

Mitsubishi разгласи, че по време на Vietnam Motor Show 2022, което ще се организира от 26 до 30 октомври, ще се състои международната премиера на напълно новата концептуална разработка XFC.

От Mitsubishi дефинират компактната си SUV разработка XFC Concept, като " най-хубавото приятелче за един трогателен живот ", като за задачата се залага на мощните и високо оценени качества на SUV колите по целия свят, в композиция с лекост на ръководството, обемно товарно поделение и необятен интериор.

" Ще пуснем новия стилен SUV поредно на пазарите в ASEAN, в това число Виетнам през финансовата 2023 година ", разяснява Такао Като, президент и изпълнителен шеф на Mitsubishi Motors. " В бъдеще планираме да прибавим електрифициран вид към гамата и да го пуснем в райони отвън ASEAN. Надяваме се да развием модела от автомобил за пазара на ASEAN до световно стратегическа кола, трансформирайки я в главен модел като водещия в продажбите Xpander кросоувър MPV ".

Без да навлизат в каквито и да било детайлности във връзка с задвижващата система на XFC Concept, от Mitsubishi споделят, че автомобилът предлага огромно разстояние от пътя, както и избор сред четири режима на работа- Normal, Wet, Gravel и Mud. Вторият от режимите е напълно нов за портфолиото на марката и е предопределен за приложимост по наводнени пътища.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР