Mitsubishi Motors Corporation (MMC) обяви, че plug-in hybrid (PHEV) и

...
Mitsubishi Motors Corporation (MMC) обяви, че plug-in hybrid (PHEV) и
Коментари Харесай

Усъвършенстваните PHEV и S-AWC системи на Eclipse Cross спечелиха наградата на RJC за технология на 2022 година в Япония

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) разгласи, че plug-in hybrid (PHEV) и Super-All Wheel Control (S-AWC) системите на Eclipse Cross са спечелили премията на RJC в категория „ Технология на 2022 “ в състезанието „ Кола на годината 2022 “ на Automotive Researchers` and Journalists` Conference (RJC) в Япония.

PHEV разновидността на Eclipse Cross употребява усъвършенствана двумоторна 4WD система със задвижване четирите колела по едно и също време с интегрирана система за ръководство на динамичността (S-AWC), добре позната по света от Outlander PHEV. Комисията на RJC приветства технологиите, които обезпечават високо равнище на обезшуменост и мощно, устойчиво шофиране, неповторимо за PHEV, както и гладко ускоряване и пъргаво ръководство.

MMC се ангажира с създаването на екологично чисти транспортни средства, които въплъщават неповторимия дух на Mitsubishi Motors, или това, което дефинира колите на MMC – композиция от сигурност, сигурност, успокоение и комфорт. Електрификацията и технологиите за ръководство на всички колела са в основата на такова развиване и са изцяло употребявани в усъвършенстваните системи PHEV и S-AWC, внедрени в модела Eclipse Cross PHEV.

Това е петият път, когато MMC печели премията на RJC за технология на годината. Други приети технологии включват INVECS (Intelligent & Innovative Vehicle Electronic Control System) технологията при автоматизираната трансмисия на Galant и Eterna през 1993 година, автоматизираната скоростна кутия INVECS-II Sport Mode на FTO за 1995 година, бензиновият мотор с непосредствено впръскване GDI (Gasoline Direct Injection) на Galant и Legnum за 1997 година и системата PHEV на Outlander PHEV за 2014 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР