Mitsubishi ASX бавно става шампион по лифтинг – от представянето на

...
Mitsubishi ASX бавно става шампион по лифтинг –
от представянето на
Коментари Харесай

Mitsubishi ASX с лифтинг №4

Mitsubishi ASX постепенно става първенец по лифтинг – от представянето на модела през 2009-а година насам броят на освежаванията му достигна четири, като главните му физически характерности остават непроменени.

Сред допълненията е променената предна част изпълнена в настоящия нов жанр на Mitsubishi. Интериорът също е значително модернизиран, налице са 8-инчов сензорен екран за работа с информационно-развлекателната система и цяла гама от асистиращи системи като следене на слепите зони, асистент при паркиране, спешна спирачка, поддържане на лентата и автоматизирани дълги светлини.

Не е пипнато багажното пространство, осигуряващо и преди задоволително място за багаж до 1206 литра. За задвижването сега отговаря двулитровият бензинов двигател със 150 к.с. и оптимален въртящ миг е 195 Нм спечелил задоволително възторженостти в Outlander. С новия мотор, опционалният 4WD се връща към ASX, добавяйки още едно предложение на Mitsubishi в сегмента на SUV и кросоувърите.

Клиентите имат избор сред задвижване само на предните колела с 5-степенна ръчна или CVT автоматизирана или задвижване на четирите колела с автоматичен вариоматик CVT.

В допълнение към главната версия, Mitsubishi предлага ASX в екипировъчните линии Plus и Top и в Intro и Intro + издание. Ценоразписът в Германия стартира от 22 990 евро, където обаче "препоръчителната начална отстъпка " до края на 2019 година е 3000 евро - така че в действителност цената потегля от 19 990 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР