Митнически служители са задържали 44 000 къса (2200 кутии) цигари

...
Митнически служители са задържали 44 000 къса (2200 кутии) цигари
Коментари Харесай

Митничари задържаха 44 000 къса цигари в камион на Дунав мост 2

Митнически чиновници са задържали 44 000 къса (2200 кутии) цигари на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Дунав мост 2 "  при Видин – Калафат, оповестиха от Агенция " Митници ". Това е най-голямото количество, открито при един случай през ноември от митнически чиновници от Териториална дирекция Митница Русе, прецизираха от там.

Акцизната стока е открита при осъществена щателна инспекция в товарното помещение на камион. Товарният автомобил е пътувал за Франция и е ръководен от български жител. Цигарите са били скрити в седем чувала, завързани с въжета и залепени от горната страна върху легално транспортираните артикули. Кутиите били облепени с български акцизни бандероли и са транспортирани в нарушаване на Закона за акцизите и данъчните хранилища. Всичките 2200 кутии с цигари са арестувани. Шофьорът е глобен.

От началото на годината на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост 2 "  при Видин – Калафат при 35 случая митничарите са задържали 253 693 кутии - над 4,90 млн. къса, контрабандни цигари, 400 грама тютюн за пушене и 950 кг никотинови паучове за дъвкане, демонстрира информация на уеб страницата на Агенция " Митници ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР