Митнически инспектори задържаха 11,495 кг марихуана проверка на граничния контролно-пропускателен

...
Митнически инспектори задържаха 11,495 кг марихуана проверка на граничния контролно-пропускателен
Коментари Харесай

Над 11 кг марихуана задържаха в района на „Дунав мост 2“ при Видин

Митнически инспектори задържаха 11,495 кг марихуана инспекция на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Дунав мост 2 “ при Видин – Калафат. Информация за случая е оповестена на уеб страницата на Агенция „ Митници “.

Наркотикът е бил прикрит в зеблени чанти и черни найлонови пликове в долапа на товарен автомобил, пренасящ офис техника от Германия за Грузия.

В хода на инспекцията митничарите се натъкват на обемистите чанти. При отварянето им са открити 10 транспарантни пакета, съдържащи зелена тревиста маса, наподобяваща съцветия от марихуана с присъщата за растението миризма. При полевия наркотест веществото реагирало на канабис/марихуана. Стойността на предмета на закононарушението е в развой на определяне. Наркотикът е конфискуван.

Под управлението на Окръжна прокуратура - Видин се водят проверяващи дейности по формирано досъдебно произвеждане за контрабанда на високорисково наркотично вещество. Водачът на товарния автомобил – 27-годишен турски жител, е притеглен като обвинен и арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, оповестиха от Апелативна прокуратура - София.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР