Митичният английски голмайстор Гари Линекер се срещна с българския финансист

...
Митичният английски голмайстор Гари Линекер се срещна с българския финансист
Коментари Харесай

Линекер: България можеше да вземе повече от САЩ 94

Митичният британски голмайстор Гари Линекер се срещна с българския финансист Кирил Евтимов в Западен Лондон.

Евтимов изгледа онлайн няколко футболни дуела в британската столица, единият от които 1/4-финалът от Шампионската лига сред Челси и Реал Мадрид на " Стамфорд бридж ".
 Снимка 570472
В диалога сред двамата съществена тематика е било нашето популярно присъединяване на международното състезание в Съединени американски щати през 1994 година. " Какъв тим имахте тогава, а? Заслужавахте даже по-предно класиране от 4-тото място. Ще се изненадаш, само че тогава следях изкъсо вашите мачове. Вие радвахте с играта си, само че и Англия не се класира, та се наложи да проследявам другите тимове.
 Легенда на Арсенал с жест към ТОПСПОРТ
Легенда на Арсенал с жест към ТОПСПОРТ

Toй подписа мачова стратегия на Арсенал особено за основния редактор Ангел Домусчиев и екипа на нашия уебсайт

Стоичков беше свръхестествен това лято. Ние с него сме другари и се виждаме, когато времето разреши. Все отново двамата носихме екипа на Барселона, а и сме голмайстори на международни шампионати ", споделил Линекер пред Евтимов.

Футболният познавач е зарадвал своя прославен събеседник с българско вино " Бургозоне ". Бившата звезда на Евертън и Тотнъм, сърдечно благодарил за подаръка с обещанието да го изпие за Великден, след което е отишъл да следи другия си обичан спорт голфа. В началото на тази година Гари Линекер беше определен за притежател на Международната премия за публицистика " Мануел Васкес Монталбан " за 2021 година в категорията спортна публицистика. Роденият в Лестър някогашен футболист стана състезателен коментатор, откакто окачи бутонките.
 Снимка 570473
Той остава вечно в историята като голмайстор на " Мондиал " в Мексико 1986 с 6 гола. В ББC той води излъчвания като " Златните обувки на Гари Линекер " и " Мач на деня ", които се радват на голяма известност.

Освен на англичанина, Евтимов подари вино и на футболната легенда Франк де Бур. Нидерландецът беше също в Лондон през миналата седмица, с цел да следи мачовете под егидата на УЕФА.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР