Мистерията около развода на хубавата Марта от Ергенът започва бавно

...
Мистерията около развода на хубавата Марта от Ергенът започва бавно
Коментари Харесай

Марта от Ергенът зарязала мъжа си заради изневяра

Мистерията към развода на хубавата Марта от „ Ергенът ” стартира постепенно да се разплита, разбра Kliuki.net.
Тя твърди, че се е разделила с някогашния си мъж, тъй като желала да се наживее. Все още го обичала, само че имала потребност да изпита неща, които й липсвали с него, а след това, в случай че е рекъл Господ, двамата още веднъж можело да се съберат. Но истината май ще се окаже по-различна. Бизнесменът, за който е била омъжена красивата брюнетка, й е слагал рога, твърди жена, която се показва за негова някогашна държанка.

Още във визитката, която снима за риалитито на Би Ти Ви, Марта показа, че е разведена, само че някогашният й мъж продължава да е извънредно значим за нея. От думите и държанието й в шоуто пък стана ясно, че тя продължава да го обича. Това е причина ергенът Виктор Стоянов да я избере за отпадане макар благосклонностите си към нея. Миналата седмица в „ Ергенът ” бе излъчено по какъв начин самата Марта му споделя, че желае да му бъде само другарка и че се надява някой ден да се събере още веднъж с мъжа си, от който има 14-годишна щерка. Бащата на детето желал същото.

 марта от ергенът мъж

Каква е повода за раздялата на двойката?

До момента Марта не е дала съответно пояснение за това. Едва ли някой има вяра на думите й, че тъй като се е омъжила млада и не се е наживяла, на 36-годишна възраст е решила да се разведе, с цел да си навакса пропуснатите купони. Хубавата художничка твърди, че мъжът й бил по-голям от нея, по тази причина не му се ходело на празненства, както на нея. Тези думи накараха доста фенове да мислят, че се е обвързала с „ чичко паричко ” в съвсем пенсионна възраст. Но и това не е правилно.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР