Мистерията около най-обсъждания музикален формат „Маскираният певец“ започна да се

...
Мистерията около най-обсъждания музикален формат „Маскираният певец“ започна да се
Коментари Харесай

Вълнуващото начало на „Маскираният певец“ разкри първата знаменитост в костюм

Мистерията към най-обсъждания музикален формат „ Маскираният артист “ стартира да се разбулва. Тази вечер, след присъединяване си в първия епизод за сезона, стана ясно, че под маската на Пауна се крие Иван Звездев.

След провелите се дуели сред известните персони, скрити под маските, Иван Звездев напуща надпреварата с най-нисък зрителски избор. Зрителите ще го запомнят с осъществяването на песента Domenico Modugno.

 Маскираният артист Getty

След като смъкна маската си, известният български кулинар показа: „ Беше доста мъчно да опазя тайната за присъединяване си в шоуто. Казах на фамилията си, че съм на спектакъл, на премиера на зрелище на Рачков. “

Той разяснява, че е бил извънредно разчувствуван от поканата за присъединяване в шоуто и се радва, че е бил част от първия сезон на „ Маскираният артист “ в България.

Двама от участниците в детективския панел – Мария Илиева и Герасим Георгиев-Геро – съумяха да разпознаят кой се крие под маските, откакто деликатно разискаха уликите и представянето на Звездев на сцената.

 Маскираният артист Getty

Зрителите на NOVA са от малцината в света, които могат да се допрян до магията на това шоу, тъй като България е едвам четвъртата страна, в която то завладява ефира.

Една маска отпадна, само че остават още 15 невероятни персонажи, за които продължаваме да гадаем кой се крие под тях. Следващият епизод на най-мистериозното шоу в България „ Маскираният артист “ е в събота (21.09) от 20:00 ч. единствено по NOVA.
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Как да накараме децата да хапват здравословно – задачата допустима! Обратно в час Как да накараме децата да хапват здравословно – задачата допустима!  Време е за детска градина: ето по какъв начин елементарно да приспособяваме себе си и дребните Обратно в час Време е за детска градина: ето по какъв начин елементарно да приспособяваме себе си и дребните  Като ученичка: 8 разновидността да носиш модерното каре тази есен Обратно в час Като ученичка: 8 разновидността да носиш модерното каре тази есен Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР