Мистерия покрай смъртта на домашно куче в Старозагорско. Както ви

...
Мистерия покрай смъртта на домашно куче в Старозагорско. Както ви
Коментари Харесай

Мистерия покрай обесеното в Старозагорско кученце. Кой и защо го направи?

Мистерия около гибелта на домашно куче в Старозагорско. Както ви съобщихме по-рано, млада жена е разкрила животинчето обесено. Потресаващата преживелица е станала в село Еленино. Потърсихме Ренета Петрова, собственичка на убитото куче. Тя показа, че през вчерашния ден малко преди 18 часа то се е разхождало в двора на къщата им, когато евентуално поради гърмежите, се е изплашило. Побягнало е из селото, а малко по-късно Ренета стартира да го търси. И вместо да чества настъпващата Нова година, тя прекарва часове в циркулиране. В последна сметка открива кученцето обесено в края на селото.

„ Извиках полицията, пристигнаха, направиха оглед, разпитаха хората от къщата, пред която я намерихме. Все още не знаем кой може да го направил, “ сподели тя за GlasNews.bg.

Споделя, че не са имали спорове със съседи. Не изключва разновидността някой да е примамил домашния ѝ любим.

„ Кучето е малко, тежи към 6 кг, не може даже да нападне никой, не може да убие домашно животно. Само само лае, в случай че се уплаши от някой и бяга. Това е куче, което имам от 10 годишна, към този момент 10 години го виждам като мое детенце. Това да го видя в тъмна уличка, обесено, очевидно умряло в страдания и то точно на Нова година, просто беше призрачен сън, “ добавя младата жена.

Ренета е решена да открие виновникът за стореното.

Призоваваме, който разполага с информация или записи от камери, да алармира в полицията. Нека убийствата на животни не стават нещо нищожно или обикновено!





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР