Мистър България Свят Оливър Стайков разкри, че фалшив съперник му

...
Мистър България Свят Оливър Стайков разкри, че фалшив съперник му
Коментари Харесай

Оливър Стайков: Аз съм истинският „Мистър Свят България”!

Мистър България Свят Оливър Стайков разкри, че подправен противник му е коствал триумф в интернационалния конкурс „ Мистър Свят ” научи HotArena. Българинът показа, че е доста смутен от този факт.

„ Аз съм същинският „ Мистър Свят България ”. У нас, за жалост, малко преди да отпътува за състезанието в Манила, бе стартиран различен човек за „ Мистър Свят ”, даже в огромни медии бе обявено, че той спечелил състезанието.

Това е откровена неистина! ”.

Това показа носителят на купата за България, който е наскърбен, че поради подправените вести към мнимия му противник, самият той е изгубил късмет да се класира по-напред в състезанието.

Дни преди заминаването си за Манила английските уредници на събитието изпратили даже писмо, в което се възмущавали, че от „ 72 държави-членки в състезанието, ние сме единствената страна, която си разрешава сходно безчинство и медийна илюзия над българската общност ”.

„ Да, въпреки всичко влязох в топ 20 на най-красивите мъже на планетата, само че имах действителна опция за класиране много по-напред ”, споделя красавецът с полско — българска кръв.
Българинът е отчаян, че у нас нямало никакъв интерес към него. От друга страна във Филипините задграничните медии следели всяка крачка на участниците, написа " България през днешния ден ".

Той признава, че по време на престоя на Филипините, участниците са имали доста тежка стратегия. И са били безусловно третирани като учащи се във боен лагер.

„ Имахме инспекции на физическото положение в 5 надпревари, свързани със надпревари във военна база в екстремални условия. Имаше вечери на гения, както и на сполучливото показване като модели.

Изтощаващо беше, тъй като влажността в Манила е изключителна и всеки ден в продължение на седмици на всеки му идва допълнително ”, споделя Стойков.

Младежът приказва четири езика, пее, рисува и имал изключителни шансове да влезе в топ 10 съгласно специалистите.

„ Много се веселя, че тук най-малко околните и приятелите ми ме поддържаха. Майка ми Беата живее в Полша, тя е някогашна балерина. Баща ми Косьо Стайков е професионален скиор, който от няколко години е в София, а аз му оказвам помощ, занимаваме се със строителство.

Иначе съм приключил бизнес и мениджмънт в Полша, а преди този момент бях в компютърния бранш. Много се гордея с българските си корени ”, споделя още красавецът.

На него самият спортът не му е непознат, откакто 8 години упражнявал тенис, 4 лека атлетика, а уиндсърфът и кайта са му обичани и до през днешния ден. Той има намерение да продължава да се занимава с моделство, макар неналичието на шанс в най-престижния международен конкурс.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР