„Мисля като българин, затова успявам“ - с тези думи Филип

...
„Мисля като българин, затова успявам“ - с тези думи Филип
Коментари Харесай

Филип Киркоров: Мисля като българин, затова успявам

„ Мисля като българин, по тази причина съумявам “ - с тези думи Филип Киркоров посрещна публиката си в зала 1 на НДК в събота вечерта. Това бе първият концерт на звездата с български корени, част от турнето на спектакъла му „ Я+R “. Следват изяви още в Пловдив (10 юни), Бургас (12 юни) и Русе (17 юни).

Извинете ме за акцента... още няколко дни и ще заговоря съвършен български. Знаете ли... Вашите овации ме подмладяват. Колкото до възрастта – тя е просто една цифра в паспорта, която не съставлява интерес за мен

намигна още звездата, преди да се впусне в приключението, което бе подготвил за почитателите си в столицата.

10 тира общо са били нужни на Киркоров, с цел да придвижи реквизита, нужен за спектакъла, въодушевен от Цирк дьо Солей. На сцената в зала 1 се редуваха появи на галактически кораби, тронове, балони, клетки, даже благ крила, а изящният балет на арменеца от Варна не остави и за момент енергийният заряд на артист и аудитория да спадне.

Самият Киркоров постоянно се впускаше в хореографиите на танцьорите, а промяната на облеклото се трансформира в детска игра за него. Не повече от няколко секунди бяха нужни на звездата да се премени, а в над 150-минутния театър превъртя повече от пет тоалета. „ Просто подари “, „ Цвет настроения черный " и "Ибица " бяха единствено част от песните, с чиито осъществявания Киркоров зарадва своите 4000 фена в НДК.

Той не пропусна да се поклони и пред починалия към този момент Тончо Русев. „ Той бе единственият български композитор, който повярва в мен. Това е първият ми концерт в София, на който той отсъства физически “, показа Киркоров откакто изпя „ Незабрава “ на Катя Филипова, зад чиято музика стои точно Точно Русев. След прочувственото си слово за композитора, изпълнителят на „ Полетели “ запя и „ Телефонна обич “.

Източник: Monitor
Снимка: Булфото
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР