Мисля, че тези закони трябва да се приемат. Лошото е,

...
Мисля, че тези закони трябва да се приемат. Лошото е,
Коментари Харесай

Доц. Лозанов: Ако ГЕРБ не прекрачи червените линии Пеевски и Костадинов, може да има правителство

Мисля, че тези закони би трябвало да се одобряват. Лошото е, че вместо да се одобряват законите, приказваме за кавалерски съглашения. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ някогашният ръководител на Съвета за електронни медии доцент Георги Лозанов във връзка настояването на " – " да поддържа в сегашния парламент приемането на трите основни закона, които са изискване за приемането на европейски пари.

Основните въпроси в България в никакъв случай не се трансформират. Основният въпрос е дали обществените ресурси се изразходват заслужено, като този въпрос е обвързван и с корупцията. Вторият главен въпрос е продължаването европейскито развиване на България и откъсването от съветското въздействие. За страдание, всички тематики се свеждат до това кое е по-малкото зло, съобщи доцент Лозанов.

Според политическия пиар Нидал Алгафари не е добре трите закона да бъдат признати в настоящето Народно заседание.

Ако се одобряват законите, това ще стане на тъгъдък. Представяте ли си, че тази работа може да бъде свършена за 40 дни? Това ще стане доста мъчно, съвсем невероятно е. По-добре това да остане за след изборите, уточни той.

И двамата посетители в студиото се сплотиха към мнението, че е допустимо след изборите да бъде формирано постоянно държавно управление.

Проблемът е в това, че няколко индивида би трябвало да седнат на маса. Президентът би трябвало да ги събере и да се разиска каво ги събира и по какъв начин можем да се измъкнем от обстановката, в която сме попаднали, разяснява Нидал Алгафари.

Очертаха се две нови червени линии – и. Ако не се прекрачват тези линии, може да има дейности, които да доведат до някакво държавно управление. Важно изискване е обаче тези линии да не се прекрачват. В момента в най-голяма степен е изправен пред избор – да прекрачи тези червени линии или да се върне към политическия център и още веднъж да стане партия, с която могат да се вършат държавни управления, означи доцент Георги Лозанов.

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е политик от много време и е прагматик. Ясно му е, че след изборите надали ще може да се сформира държавно управление единствено от две политически сили, по тази причина подава мостове и към други обединения, добави Алгафари.

По думите му войната в ще даде по-големи благоприятни условия на и " – " да работят дружно след изборите. Според политическия анализатор има възможност ДПС-Доган да не влезе в идващото Народно заседание.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР