Мисля, че те са потенциално готови за още един акт

...
Мисля, че те са потенциално готови за още един акт
Коментари Харесай

Русия се изтегля от Херсон? Путин зове за евакуация frognews.bg

" Мисля, че те са евентуално подготвени за още един акт на благосклонност във връзка с десния бряг на Днепър, в Херсонска област и региона, само че за това те въпреки всичко ще би трябвало да изгубят част от капацитета си заради ответните дейности на въоръжените сили на Украйна ", уточни Резников. 

Сутринта на 3 ноември знамето на Русия изчезна от постройката на регионалната администрация в анексирания Херсон. На 28 октомври публично завърши евакуацията на цивилното население от Херсон - съгласно назначените управляващи от 100 000 души, живеещи на левия бряг на Днепър, бяха изведени над 70 000 души. Днес съветският президент Владимир Путин прикани за евакуация на цивилни. 

" Гражданското население не би трябвало да страда от обстрели, от всевъзможни настъпателни, контра настъпателни и други ограничения “, сподели той.

Украйна признава, че дейностите на Русия може да са опит да бъдат привлечени въоръжените сили на Украйна в капан, създавайки усещането, че съветските военни възнамеряват да изоставен окупираните от тях територии.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР