Мислите си за луксозен хотел в един от най-красивите туристически

...
Мислите си за луксозен хотел в един от най-красивите туристически
Коментари Харесай

Имението на наркобоса Ескобар, което днес е луксозен хотел

Мислите си за първокласен хотел в един от най-красивите туристически градове в Мексико? Ако ви следва да пътувате натам, имаме концепция.

Защо това да не бъде Casa Malca, ситуирана в Ривиера Мая. Става дума за остаряло имение върху голям имот земя, трансформирало се в жилище за мнозина, които избират мястото като дестинация за своите пътувания.

Без тъкмо удостоверение, локална легенда споделя, че парцелът е принадлежал на Пабло Ескобар, прочут интернационален наркобарон, и е бил употребен за срещи с мексикански наркотрафиканти.
View this post on Instagram
A post shared by y.tez???? (@tezumon)

Ако се разноските из квартала, локалните хора ще ви уверят, че къщата към момента е благосъстоятелност на семейство Ескобар, споделя Ана Прадо Конти, брокер на първокласни недвижими парцели, написа Travel Daily Media.

Веднъж тя е имала опцията да отседне в хотела, който в този момент е благосъстоятелност на дилър на творби на изкуството - мексиканеца Лио Малка.
View this post on Instagram
A post shared by Tulum Photographer | Michael (@michaelcarranza_)

Имението отваря порти през 2003 година, десетилетие след гибелта на Пабло Ескобар, и е закупено от колумбийски медиатор през 2012 година Необходими са още две години работа, с цел да се запазят истинските аспекти на структурата и да се трансформира в място за туристи и фенове на изкуство. През 2014 година е откриването.

Днес на територията на хотела може да видите разпръснати творби на изкуството на всички места. Сред тях са картини, статуи, книги, килими, мебели и други

Няколкото стаи са трансформирани в 41 жилището с първокласен дизайн.
View this post on Instagram
A post shared by Tulum México???? Travel | Hotels | Food | Tips (@discover.tulum)

„ Лио е запазил чара на мястото и е присъединил няколко творби на изкуството, подписани от известни художници като Джеф Кунс, Баския, Кийт Харинг и рядка статуя на художника KAWS “, споделя Ана.
View this post on Instagram
A post shared by Ying Fu (@yingerz)

Днес постройката, която е имала подсилени стени, способни да устоят на пукотевица, и тунел за бягство или укриване, предлага тиха и спокойна среда за медитация и тотално разпределяне. За това способстват басейнът и спа центърът.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР