Мислите ли твърде често за секс? Ако отговорът е да,

...
Мислите ли твърде често за секс? Ако отговорът е да,
Коментари Харесай

Тези зодии мислят прекалено много за с*кс

Мислите ли прекомерно постоянно за секс? Ако отговорът е " да ", евентуално имате много високо либидо. Хората сме полови създания, тъй че е естествено да желаете да бъдете интимни с колегата си (или даже със себе си), без значение от коя зодия сте, само че въпреки всичко някои звездни знаци имат черти, които ги вършат по-сексуални спрямо други.

За едни хора сексът един път седмично е изцяло задоволителен, а други имат потребност от него всеки ден. Сексуалните ни потребности постоянно вървят ръка за ръка и с настроенията ни. Както при толкоз доста други неща, и във връзка с секса астрологията може да оформи нашата персона, повлиявайки на вида сътрудници, които сме, на нещата, които обичаме да вършим в леглото и на честотата, с която се възбуждаме, написа " Струма ".

А ето и кои са 6-те най-сексуални зодиакални знаци:

1. Скорпион
Скорпионите са известни със своя мощен полов вкус. Те обаче не са от вида сластни хора, които биха правили секс с който и да е. Не, Скорпионите избират да вършат секс с някого, с който имат прочувствена връзка. Това не значи, че те са изцяло срещу да се отдават на секс за една нощ, само че са доста по-ненаситни да вършат секс, когато в живота им има човек, към който изпитват мощни усеща.

2. Овен
Овните са половите акробати на Зодиака. Те са една от най-лудите по секса зодии и нямат никакъв проблем да го вършат с непознати, стига да има пристрастеност. Известно е, че хората от този знак обичат бързината и риска – подобен е и сексът, който нормално вършат – бърз, буен, непредсказуем, див и даже рисков.

3. Лъв
Лъвовете са доста полови същества, изключително в случай че това включва глезене на егото им, както и на тялото им. Те изискват да им се споделя какъв брой са положителни в леглото, какъв брой са секси, какъв брой са мечтани. Ако сътрудникът ви е Лъв не забравяйте да му вършиме похвали от типа " Ти си най-хубавият, който в миналото съм имала " или " Никой не ме е възбуждал толкоз доста, колкото теб ". Лъвовете стават още по-щедри любовници, когато ги подтикват с думи.

4. Стрелец
Стрелците постоянно са подготвени за секс и се радват да имат колкото се може повече разнообразни сътрудници – не безусловно всички едновременно, а по-скоро в поредност. Те са склонни елементарно да се отегчават, тъй че сътрудникът им би трябвало да е подготвен за всевъзможни хрумвания в леглото, както и да внася нови хрумвания понякога.

5. Телец
Телецът е повече сетивен, в сравнение с полов. Той жадува за допиране, както някои хора желаят сексуален акт. Телците обаче са доста положителни в това, което вършат и са известни с това, че в действителност удовлетворяват своите сътрудници. Когато вършат секс, те обичат да включват допустимо най-вече сетива, тъй че не се изненадвайте, в случай че има включена храна, музика, ароматни свещи, масажно олио и приглушено осветяване за повече въодушевление.

6. Козирог
Козирозите са изненадващо полови. Те може да не са луди по секса през целия ден, само че когато работата им е свършена и са в въодушевление, те с подготвеност биха се отдали на интимните милувки. Козирозите също по този начин са склонни да изследват другите типове секс – бърз, нескончаем, натоварен, гальовен, утринен, във вана
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР