Мислим си, че славата и парите са достатъчни, за да

...
Мислим си, че славата и парите са достатъчни, за да
Коментари Харесай

Тъмните тайни в живота на актьорите от „Приятели“

Мислим си, че славата и парите са задоволителни, с цел да може един човек да е благополучен. Това обаче постоянно се оказва неверно съмнение, когато приказваме за едни от най-известните персони, познати по целия свят – актьорите.
Днес ще ви разкрием какъв живот в действителност имат актьорите от обичания сериал „ Приятели “ и за какво той е толкоз блестящ, колкото сме си мислели.
 САМО същинските другари вършат тези 10 неща САМО същинските другари вършат тези 10 неща
Има догадка, че вашата персона се оформя под въздействието на 5-те индивида, с които прекарвате най-вече време. Това важи и за приятелстват...
1. Матю Пери (Чандлър) се е борил със взаимозависимост дълги години
През 2016 година Матю Пери декларира, че има проблеми с алкохолна взаимозависимост. Той споделя още, че се е наложило да прекара време в профилиран център за битка със зависимостите. Най-тъжното е, че артистът не помни съвсем 3 години от снимането на сериала „ Приятели “ и поради зависимостта е получил увреждания на паметта.
2. Дженифър Анистън (Рейчъл) е имала проблеми в брака
Смята се, че една от аргументите за раздялата сред Дженифър Анистън и Брад Пит преди време, са били точно фотосите в „ Приятели “. Времето, което актрисата е отделяла на сериала, е дала своето отражение върху персоналния ѝ живот. Освен това Дженифър Анистън постоянно съжалява за това, че не може да излезе от ролята на Рейчъл и хората я свързват с това през целия ѝ живот.
3. Мат Лебланк (Джоуи) привикнал мъчно със славата
 Ще има ли нови сезони на именития сериал „ Приятели “? Ще има ли нови сезони на именития сериал „ Приятели “?
След като обичаният на мнозина комедиен сериал разгласи, че напуща Netflix през юли за новата стрийминг услуга на WarnerMedia, основателите...
Мат Лебланк споделя, че в крайните сезони на сериала славата била прекомерно огромно задължение за него. Почти изпаднал в меланхолия и имало интервали, в които едвам успявал да излезе от у дома поради това. Актьорът споделя, че няма по-ужасяващо нещо от това да не можеш да отидеш до супермаркета и да си спокоен, че никой няма да те забележи.
4. Дейвид Шуимър (Рос) също приел славата тежко
Актьорът споделя, че имал доста компликации да одобри това какъв брой бързо станал прочут. Имало интервали, в които му идвало да се скрие някъде и да не се демонстрира цяла година. Липсата на време за акомодация му се отразила най-силно и се надявал тази популярност да отшуми по-бързо, с цел да си върне назад остарелия живот.
5. Лиса Кудрол (Фийби) била съдена от някогашния си управител
Изглежда някогашният управител на Фийби не приел добре това, че тя е станала известна без негова помощ. Гневът му го предиздвикал да я осъди за това, че към момента имал някакви права над нейната кариера, до момента в който продължавали фотосите на „ Приятели “. Накрая съумял да я осъди за 1.6 млн. $ – сумата, която тя изкарвала за един епизод в сериала.
 Вижте по какъв начин наподобяват актьорите от Малкълм през днешния ден Вижте по какъв начин наподобяват актьорите от " Малкълм " през днешния ден
" Малкълм " е един от най-успешните ситкоми на всички времена. Всички ние сме стояли пред тв приемниците, с цел да чакаме идващия епизод на...
6. Кортни Кокс (Моника) прекалила с пластичните интервенции
Понякога парите главозамайват известните и те ги пилеят за всевъзможни неща като цяла дузина пластични интервенции. Самата Кортни Кокс признава, че може би малко е прекалила с тях и през последните няколко години се старае да върне по-естествения си тип, с цел да наподобява повече на себе си.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР