Мислете за тази година като тест за своето бъдещо Аз

...
Мислете за тази година като тест за своето бъдещо Аз
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2022 за Овен: Бъдещето Ви зависи от...

Мислете за тази година като тест за своето бъдещо Аз — това, което ще бъдете след 20 години. Юпитер, планетата на растежа, е във вашия знак от май до октомври, тъй че всичко, което започнете в този момент, ще има огромно значение във вашата житейска траектория. Запомнете това: ще би трябвало да се отървете от " остарелия багаж ", с цел да освободите място за всички тези доста, доста вълнуващи неща.

В любовта...

Началото на годината е време да се концентрирайте върху това, което в действителност желаете и имате потребност в една връзка, тъй че да избегнете попадането в клопката на несъответствуващия сътрудник. Дори и най-хубавите взаимоотношения могат да бъдат разсейващи от време на време, само че най-лошите могат да източат от силата ви. А през тази година ще имате потребност от цялата си сила, тъй като кариерата ви ще предприеме натруфен поврат! Не забравяйте, че заслужавате сътрудник, който почита вашите граници и ви поддържа.

 2340956

Кариера

Овни, 2022 година е ОСНОВНА година за вашето професионално и финансово израстване. С началото на годината ретроградната Венера демонстрира, че евентуално ще би трябвало да преструктурирате кариерата и бизнес живота си... тъй че ще бъдете подготвени, когато Юпитер, планетата, ръководеща шанса и благосъстоянието, направи своето пренасяне в Овен през 10.05. Това се случва единствено един път на всеки 12 години, тъй че кандидатствайте за тази мечтана работа, насладете се на това покачване, а за какво не да купите и акции?

Целият хороскоп за Овен може да видите на
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР