Мислех да си трая днес за цоловахекимян, щото днес точно

...
Мислех да си трая днес за цоловахекимян, щото днес точно
Коментари Харесай

НИКОЯ ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА НЕ МОЖЕ ДА ГИ СТИГНЕ!

Мислех да си търпя през днешния ден за цоловахекимян, щото през днешния ден тъкмо нелепостта не ме разсмива. Ама внезапно цъфна по Нова една същинска комсомолка. Цола Драгойчева като млада, бе. Вика, че парите били доста, но били за доста, доста ПОДАРЪЧНИ КОМПЛЕКТИ. Усмихната споделя за милионите, които фърчат като пухчета от тополи за Преседателството.

Аз, тъй като съм на възраст, имам мемоари безчет от писалки, бележници, кламери и запалки, знаменца, гребенчета, календарчета, носни кърпи, шалчета и вратовръзки, четки за зъби, кибритчета, значки и прочие нелепости, които бутам най-малко година тук и там, до момента в който ги изхвърля.

Едно време ситаджиите /тези, които се занимаваха със решето щемпел, те не бяха доста, да ви кажа/ ставаха богаташи от единствено една такава поръчка. После черпеха в Чехите с нервозни кюфтенца, но това е друга работа…..

Вече съм уверена, че нелепостта, алчността и цялостното видиотяване не са приоритет на комунизмите. Даже ми се коства, че в този момент по този начин са се развихрили, че никоя Цола Драгойчева не може да ги стигне.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР