Мислех, че всеки разумен съдия би отхвърлил напълно обвинението. Просто

...
Мислех, че всеки разумен съдия би отхвърлил напълно обвинението. Просто
Коментари Харесай

Чернокожо дете, 10, осъдено на пробация и доклад за книга за уриниране на публично място

„ Мислех, че всеки рационален арбитър би отхвърлил изцяло обвиняването. Просто е неуместно ", сподели Мур. „ Имаше провали в наказателноправната система на всички места. "

Майката на детето сподели, че синът й е уринирал зад автомобила й, до момента в който тя е била на посещаване в адвокатска адвокатска фирма в Сенатобия, Мисисипи, на 10 август. Полицейски чиновници в града с към 8100 поданици, на 40 благи (64 километра) ) южно от Мемфис, Тенеси, видял детето да уринира и го арестувал. Полицаите го качили в патрулна кола и го откарали в полицейското ръководство.

Началникът на полицията в Сенатобия Ричард Чандлър сподели, че детето не е било с белезници, само че майка му сподели, че е било сложено в затворническа килия, съгласно NBCNews.com.

Дни след епизода Чандлър сподели, че служителите на реда са нарушили образованието си по какъв начин да се оправят с деца. Той сподели, че един от служителите на реда, които са взели участие в ареста, „ към този момент не е на работа “, а други чиновници ще бъдат дисциплинарно осъдени. Той не посочи дали някогашният офицер е бил уволнен или...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР