Миската Тамара Кочорапова спечели титлата „Miss Planet“, на конкурс, който

...
Миската Тамара Кочорапова спечели титлата „Miss Planet“, на конкурс, който
Коментари Харесай

Съмнително: Мис Нос с нова титла от конкурс на Ирина Папазова

Миската Тамара Кочорапова завоюва купата „ Miss Planet “, на конкурс, който се организира в Грузия.

Правата на състезанието държи скандално известната Ирина Папазова, която стана за срам пред цяла България, като фалшифицира протоколите на журито и продаде короната „ Мис България “ 2017, точно на Тамара. Излишно е да припомняме за гнева, който миската си навлече, откакто бъдещата й свекърва – бизнесдамата Катя Роуз плат за купата на Кочорапова.

Сега нещата се повтарят. Остава единствено да гадаем дали и купата „ Miss Planet “ е влизала в първата договорка, или Роуз се е бръкнала в допълнение за нея, написа уеб сайтът BGLife.club.

Запознати издадоха още през август, че шефката на „ Мис България “ е взела участие в състезанието “Mrs. Tourism Queen International Pageant”, който се организира Куала Лумпур през август, с цел да набере кандидатки за своя конкурс, чиито права държи – “Miss & Mister Planet” и на който се яви и миската Тамара Кочорапова, станала по-известна като Мис Нос. Ирина подхванала тази стъпка, тъй като за провеждането на – „ Miss & Mister Planet “ през септември в Грузия, нямало нито една кандидатка. Участничките бягали като демон от тамян от Папазова след абсурда с Тамара.

Тамара Кочорапова стана „ Мис България “ през 2017 година С приемането на купата тя събра голямо отрицание и обвинявания, че не заслужавала короната поради огромния си нос. Гримът и кожата ѝ също бяха подложени на критика от потребителите. Организаторите на състезанието пък излязоха с версията, че отговорни за неприятните фотоси били фотографите, пратени от съперници да снимат по този неприятен метод.

Не след дълго носителката на купата се вслуша в съвета на „ Мис България “ 1995 – Евгения Калканджиева, и подложи носа си на промяна.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР