Мисис България Неделина Цанева стана фолк звезда. Силиконката, която е

...
Мисис България Неделина Цанева стана фолк звезда. Силиконката, която е
Коментари Харесай

Мисис България стана фолк певица

Мисис България Неделина Цанева стана фолк звезда. Силиконката, която е носителка на купата за най-красива омъжена българка за 2019-та година, се преквалифицира.

Преди дни тя пусна и първото си парче като фолк певица, в което възпява трагичната разлъка и нещастна обич с обичания си мъж. Във видеото към песента Неделина се плацика без облекла във ваната и плаче за изгубения си обичан. Показва, по какъв начин животът й се трансформира в пъкъл, до момента в който изгората й още веднъж не се завръща в живота й и двамата отново са изцяло щастливи дружно, написа "България през днешния ден ".

Мисис България изригна: Само в България усмивката на Джизъса може да коства повече от детското здраве

Това в обобщение е сюжетът на песента. Парчето събра полярни отзиви–от лайкове, до цялостно отказване и насмешки, че всяка плеймейтка е стиснала микрофона и става фолк звезда.

Цанева се омъжи на обилна женитба през октомври 2019-а в Благоевград. Тя е още някогашна носителка на купата „ Мис София 2015”, а също и на „ Мис Стара Загора 2014”. Участвала е в голям брой състезания като „ Мис Плеймейт”, и „ Мис Силикон”, като там сграбчи наградата „ Мис Силикон естетик” за първи път в 10-годишната история на скандалния конкурс.

Със брачна половинка си–Йордан Петров от санданското село Микрево се среща предходната година и малко по-късно двамата се ожениха на обилна гала. А по-късно Цанева стана и „ Мисис България 2019”.

В момента миската се е отдала на щедрост и дружно с колежката си от брашна Цветина и мъжа й обикаля домовете на възрастни хора и подарява фасул, леща, сол, олио, захар и други дълготрайни артикули. Освен това дружно с мъжа си ръководи автокъща и е на мнение, че дамите би трябвало да работят и да се занимават с нещо, само че мъжете би трябвало да са по-успешни”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР