Мисис България Надя Недялкова остана без титла и без корона.

...
Мисис България Надя Недялкова остана без титла и без корона.
Коментари Харесай

Отнеха титлата и короната на Мисис България 2017

Мисис България Надя Недялкова остана без купа и без корона. Причината да бъде лишена от наградата е неспазване на клаузи от контракта на националния конкурс, написа "Телеграф ".

Главната причина за отнемането на купата от брюнетката е неин отвод да показа страната ни на международен конгрес за хубост. Това е обвързване на всяка една от носителките на наградата.



Поради това Надя, която е и носителка на купата "Мисис Бургас 2017 ", ще се би трябвало да се елементарни с лентата и короната в най-кратки периоди, оповестяват уредниците.



Считано от дата 19 март, тя няма право да се показва и да употребява в общественото пространство купите Мисис България и Мисис България Трансконтинентал.





„ Истина е. Няма да разясня аргументите, само че всеки, който не желае да популяризира страната ни и да съблюдава уговорките си, е свободен”, съобщи организаторката на състезанието Меги Савова, която държи правата на редица състезания, измежду които „ Мисис Вселена”, „ Мисис България”, „ Мисис Дама на годината”, „ Miss Summer International”, “Лейди България”, “Европейски конгрес на модата” и други.

Във връзка с тези събития уредниците афишират нов конкурс за „ Мисис България Вселена”.
Всички искащи могат да се запишат за присъединяване като дават къса биография и две фотоси на страницата на състезанието.

„ Все още не знам дали ще бъде още веднъж конкурс, или ще се избере с онлайн гласоподаване по време на кастинга. Всичко зависи от това, какъв брой искащи ще има”, съобщи Савова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР