Мисионерската поза е най-популярната форма на еротична игра. Някои я

...
Мисионерската поза е най-популярната форма на еротична игра. Някои я
Коментари Харесай

5 причини защо мъжете харесват мисионерската поза

Мисионерската поза е най-популярната форма на еротична игра. Някои я обичат поради простотата ѝ, до момента в който други я считат за нещо тривиално и скучно. Ето за какво мъжете си падат по нея.

Прекрасни гледки

Когато вършиме обич в мисионерска поза, той може да се възхищава на изражението на лицето, гърдите и бедрата ви, което е необикновено представление. В допълнение не се уморява прекалено много, с помощта на което има повече мощ за еротични игри.

Мисионерската поза не е изискваща

Няма потребност да се подготвяте за това. Не е нужно да сте в добра физическа форма, с цел да вършиме секс. Това е идеалното решение за неделя заран, когато желаете да се разсъните на драго сърце за себе си и за колегата си.

Той дава отговор

В мисионерската поза целият надзор е в ръцете на мъжа и господата обичат да преобладават. Харесва им. Те желаят да дефинират темпото, дълбочината на навлизане и други неща.

Красив край

Мисионерската поза разрешава на човек да свърши красиво. Когато доближи оргазъм, той може да скрие лицето си във врата на дамата и да се възхити на нейния мирис, който го възбужда и вълнува.

Простота

Понякога е най-добре да не усложнявате нещата. Няма смисъл да се забърквате с нещо, което може да не изгори и да се трансформира в източник на отчаяние. Затова изберете мисионерска поза. Тя постоянно е подобаваща и комфортна.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР