Миси Елиът, Уили Нелсън, Кейт Буш, групата Айрън Мейдън, Синди

...
Миси Елиът, Уили Нелсън, Кейт Буш, групата Айрън Мейдън, Синди
Коментари Харесай

Ето кои са номинираните за Залата на славата на рокендрола

Миси Елиът, Уили Нелсън, Кейт Буш, групата " Айрън Мейдън ", Синди Лопър, " Саундгардън ", Шерил Кроу и починалият Джордж Майкъл са номинирани за въвеждане в Залата на славата на рокендрола , заяви АП.

Списъкът с номинациите включва кънтри, соул, хип-хоп, метъл, поп, рап-рок и гръндж.

Намиращата се в Кливланд институция разгласи 14 имена на самостоятелни реализатори и групи . Сред номинираните са още " Рейдж агейнст дъ машийн ", " Спинърс ", " А трайб колд куест ", " Уайт Страйпс ", Уорън Зевън, " Джой Дивижън ".

Предлагат се единствено актьори, които са създали първия си комерсиален запис най-малко 25 години преди номинацията. 
Това е незабравим лист с номинирани реализатори от разнообразни музикални стилове . Тези актьори са основали свое лично звучене, което е оставило отпечатък върху цели генерации и е повлияло на други музиканти да тръгнат по техните стъпки, сподели Джон Сайкс, който е отпред на институцията.

Осем от номинираните са препоръчани за първи път. Това са Кроу, Елиът, " Джой Дивижън ", Лопър, Майкъл, Нелсън, " Уайт Страйпс " и Зевън . " А трайб колд куест " и Кейт Буш бяха номинирани и през миналата година. Сега те още веднъж са в конкуренцията. Нарасналата известност на Кейт Буш евентуално се дължи на песента й " Running Up That Hill (A Deal with God) ", която е част от саундтрака на сериала " Странни неща ". 

Тези, които ще бъдат въведени в Залата на славата на рокендрола, ще бъдат оповестени през май. Официалната гала ще се организира през есента. За номинираните ще гласоподават повече от 1000 актьори, историци и професионални музиканти. Феновете могат да гласоподават на място или онлайн.

Миналата година процесът по гласоподаване беше комплициран поради Доли Партън, която благодари за номинацията, само че се отдръпна, изтъквайки, че " не е заслужила това право ".
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР