Мишо Асенов. Снимка: Искра.бг В този час в Окръжният съд в

...
Мишо Асенов. Снимка: Искра.бг
В този час в Окръжният съд в
Коментари Харесай

Започва делото срещу 14-годишното момче, обвинено за убийството на македонец в к.к. „Слънчев бряг“

Мишо Асенов. Снимка: Искра.бг

В този час в Окръжният съд в Бургас стартира делото против 14-годишното момче , упрекнато за убийството на македонски жител в курортен комплекс „ Слънчев бряг “. Мишо Асенов е с повдигнати обвинявания и за обир

От прокуратурата смятат, че младежът е осъзнавал смисъла на осъщественото, макар че е малолетен . Мишо Асенов е лишил 1400 лв. от И.Н. , като го е блъснал с прът по главата. Така грабежът е бил съпроводен с ликвидиране. 

Престъплението е осъществено на 22 април в к.к. „ Слънчев бряг “-запад . По време на следствието е открито, че Асенов и потърпевшият са се познавали.

В деня на убийството малолетният е видял, че И.Н. носи посочената сума в себе си и съставил проект по какъв начин да му я отнеме. Младежът е забелязал, че жертвата му е изпила доста количество алкохол . Примамил е И.Н. на авансово подбрано място, след което му е нанесъл голям брой удари с дървен прът по главата , с цел да пречупи съпротивата му. Асенов е лишил 1400 лв., а нанесените удари са довели до гибелта на потърпевшия.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР