Мишка е заснета тайно как подрежда навеса на мъж почти

...
Мишка е заснета тайно как подрежда навеса на мъж почти
Коментари Харесай

Видео подлуди мрежата!!!: Мишка тайно заснета как всяка вечер подрежда бараката на стопанина си

Мишка е снимана скрито по какъв начин подрежда навеса на мъж съвсем всяка вечер в продължение на два месеца.

Фотографът на дивата природа Родни Холбрук забелязал, че предметите, които оставял не на мястото си, мистериозно се прибирали на мястото им през нощта.

Холбрук от Буилт Уелс в Поуис, Уелс, сложил камера за нощно виждане на работния си плот, с цел да разбере какво се случва.

И снимал фрагменти, напомнящи анимационния филм „ Рататуй “ от 2007 година В който гризач скрито готви в ресторант.

75-годишният Холбрук споделя: „ Това се случва от месеци. Наричам я уелска подредена мишка. Отначало забелязах, че храната, която слагах за птиците, се озоваваше в едни остарели обувки, които съхранявах в навеса, по тази причина сложих камера. “

Записите от нощното виждане демонстрират по какъв начин видимо съзнателният гризач събира клечки, тапи, гайки, чинийки, чашки и болтове. И ги слага в табла на работната маса на Холбрук.

 

 

 

Той даже опитва с оставянето на разнообразни предмети, с цел да види дали мишката може да ги вдигне. Но съществото не се тормози и даже е забелязано да носи кабелни връзки до таблата.

„ Не можах да допускам, когато видях, че мишката прибира и подрежда всички тези неща “, сподели Холбрук. „ Тя преместваше всевъзможни неща в таблата – части пластмаса, гайки и болтове. Сега не си върша труда да класифицирам, тъй като знам, че тя ще се погрижи за това. Оставям нещата отвън таблата и те се връщат на мястото им до сутринта. “

Подобен случай се случи и през 2019 година, когато вирусно видео сподели по какъв начин мишка „ складира “ предмети в бараката на мъж покрай Бристол.

Стив Макърс сподели пред кореспонденти, че си е помислил, че „ полудява “, когато винтове и железни предмети продължавали да се появяват в кутия, съдържаща храна за птици. Той сложил камера и снимал по какъв начин мишката слага винтове и други железни предмети в контейнера.

Източник – BBC/Превод: SafeNews

Още вести четете в секция Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР