Мишел Уилямс ще става майка за трети път - актрисата

...
Мишел Уилямс ще става майка за трети път - актрисата
Коментари Харесай

Мишел Уилямс очаква трето дете

Мишел Уилямс ще става майка за трети път - актрисата и брачният партньор ѝ, режисьорът Томас Кейл , чакат бебето да се роди тази есен, стана известно на Variety.

„ Това е доста щастливо събитие. Хубаво е да откриете, че това, което желаете още веднъж и още веднъж, към момента се случва. Този шанс не ми е убягнал “, сподели Уилямс в изявление за изданието.

За съпрузите това ще бъде второто общо дете. Със брачна половинка си Томас Кейл актрисата се срещна на снимачната площадка на мини-сериала Fossey/Verdon. През пролетта на 2020 година двойката спретна загадка женитба - по това време Уилямс към този момент очакваше дете. Сега двойката отглежда дружно сина си Харт, който е роден през 2020 година

Това е втори брак за Уилямс – тя беше омъжена за композитора Фил Елверъм, с който живееше една година и се разведе през 2019 година.

Мишел Уилямс има и 16-годишна щерка Матилда от Хийт Леджър , който Уилямс срещна на снимачната площадка на Brokeback Mountain. Двамата се разделиха след три години през 2007 година или година преди гибелта му. През 2008 година артистът умря от свръхдоза опиати.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР