Мишел Кийгън удиви, докато изпробва нова визия във вторник -

...
Мишел Кийгън удиви, докато изпробва нова визия във вторник -
Коментари Харесай

Мишел Кийгън смени визията си с изцяло нова прическа преди „Холивудско преместване“

Мишел Кийгън удиви, до момента в който тества нова визия във вторник - направи си бретон.

36-годишната остарялата звезда от сапунен сериал изглеждаше сияеща, до момента в който седеше на гримьорен стол, до момента в който коафьор се занимаваше с кичурите й. Мишел се взря в камерата, до момента в който косата й беше подстригана и напръскана с лак за коса - до момента в който челото й беше видимо покрито с фрапантни нови ресни. Тя седеше в безмълвие, до момента в който екип от специалисти по хубост се зае да работи върху лицето и чертите й.

Седнала в бяла тога, Мишел се усмихна възхитено, до момента в който новата й визия беше основана от коафьор и до момента в който грим- up художник изчетка бузите си и добави малко емайл за устни. Екипът работи интензивно, правейки Мишел да наподобява подготвена за камерата, до момента в който се приготвяше да театралничи с облекла за фотосесия.

Споделяйки момента зад кулисите посредством своите истории в Instagram, Мишел написа: „ Сменям го през днешния ден. ” По-късно тя показа прелиминарен кадър от фотосите, където се взираше замислено в далечината. Тя озаглави из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР