Мишел Кийгън сподели своето смущение“ по време на снимките на

...
Мишел Кийгън сподели своето смущение“ по време на снимките на
Коментари Харесай

Мишел Кийгън „твърде неудобно“, за да каже една дума пред Джоана Лъмли по време на „Заблуди ме веднъж“

Мишел Кийгън показа своето „ разстройване “ по време на фотосите на новия си трилър на Netflix Fool Me Once с Джоана Лъмли.

Бившата звезда на Coronation Street, 36, разкри за прекарването в Шоуто на Греъм Нортън, което ще бъде излъчено в петък вечер. В сериала Мишел играе Мая Стърн, някогашен капитан от армията, която се пробва да позволи мистерията да види убития си брачен партньор Джо (Ричард Армитидж) на загадка бавачка, до момента в който Джоана показва свекърва си Джудит Бъркет.

Говорейки за работата с носителката на BAFTA звезда Джоана, тя сподели: „ Беше толкоз занимателно и се смяхме през целия път. “ Въпреки това, имаше един минус, както Мишел призна: „ Имаше доста F-бомби, пуснати в шоуто, само че просто не можах да се накарам да я хуля на подготовката. Беше ми толкоз неловко да кажа думата. "

Сериалът се изкачи до върха на класациите на Netflix след премиерата си на Нова година и Мишел призна, че не може да повярва на триумфа му. Споделяйки реакцията си, Мишел сподели: „ Лудост е, че е номер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР