Мишел Кийгън изглеждаше зашеметяващо, докато се наслаждаваше на ски ваканция

...
Мишел Кийгън изглеждаше зашеметяващо, докато се наслаждаваше на ски ваканция
Коментари Харесай

Мишел Кийгън се удиви в шикозно ски облекло на пътуването на живота си със съпруга си Марк Райт

Мишел Кийгън изглеждаше зашеметяващо, до момента в който се наслаждаваше на ски почивка със брачна половинка си Марк Райт и свекърите си.

Облечена в разнообразни ски екипи за зимното си пътешестване във френските Алпи, 36-годишната Мишел имаше изискан тип, сходен на този на стилния подиум. Споделяйки празника си с почитателите си в обществените медии, актрисата от Fool Me Once стана още по-любима на почитателите след превъплъщението си като Мая Стърн в трилъра на Netflix. На една фотография Мишел носеше втален ски екип в кремав цвят, който показваше забележителните й извивки, до момента в който позираше на фона на планинската Франция.

На друга фотография актрисата се вижда облечена с чифт вталени черни ски панталони, комбинирани с подплатено черно и бяло яке с шарки на хрътки зъби. Тя приключи визията си с плетена шапка в кремав цвят и чифт черни слънчеви очила с котешки очи.

В още една фотография Мишел, за която се счита, че ще стане холивудски триумф на фона на престъпния трагичен сериал, се вижда да театралничи с някогашния си съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР