Мишел Кийгън и Марк Райт са една от любимите двойки

...
Мишел Кийгън и Марк Райт са една от любимите двойки
Коментари Харесай

Тази сутрин любовният живот на Мишел Кийгън от разбито сърце с момчешка група до обет за бебе с Марк Райт

Мишел Кийгън и Марк Райт са една от обичаните двойки звезди в нацията – само че тя имаше сложен път към трайната романтика.

С Марк тя трябваше да оцелее на дълги дистанции и по едно и също време с това да отблъсква жестоки въпроси за брака им. Освен това тя претърпя съществено разрушено сърце, когато връзката й с Макс Джордж от The Wanted се разпадна през 2012 година

Бившата звезда от Coronation Street, 36 година Мишел - която играе в идния сериал на Netflix Fool Me Once - е омъжена за звездата от TOWIE Марк в продължение на осем години. Но преди да се срещнат, тя трябваше да се омъжи за Макс, който срещна през 2010 година и се сгоди година по-късно. За страдание романсът им продължи единствено две години.

Макс упрекна пиянството си за раздялата. Говорейки пред The ​​Sun, певицата изясни: „ Имах същински проблем с пиенето прекалено много и това без подозрение беше неуспехът на нашата връзка. Пиех повече, с цел да не помни обстоятелството, че съм с някой, който не ме караше толкоз щастлива. "

Скоро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР