Мишел Кийгън е гореща собственост благодарение на огромния си успех

...
Мишел Кийгън е гореща собственост благодарение на огромния си успех
Коментари Харесай

Мишел Кийгън се „разкъсва“ от „стресиращо“ решение да отиде в Холивуд или да остане с Марк Райт

Мишел Кийгън е гореща благосъстоятелност с помощта на големия си триумф с присъединяване си в шлагера на Netflix Fool Me Once.

Бившата актриса от Coronation Street беше набедена за холивудска популярност, откакто получи основна роля като Мая Стърн в известния сериал. Твърди се, че тя е привлякла вниманието на холивудските огромни перуки и е залята със сюжети за бъдещи планове. Мишел даже дразнеше да се реалокира в Америка в скорошно изявление.

Това обаче би означавало да изостави брачна половинка си Марк Райт и обичаното си семейство. Актрисата е " раздрана " от решението, защото не счита, че може да ги изостави, с цел да преследва кариера, за която " мечтае ". Тя също по този начин неотдавна приключи големия си ремонт на дома със брачна половинка си Марк след години упорита работа.

Източник сподели OK! Magazine: „ Тя има своя необикновен нов дом в Есекс с Марк, върху който са работили години наред, и желае да се концентрира върху брака си, както и върху кариерата си. Отправянето към Америка би означавало, че ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР