Мисълта за трето дете не чужда на Галена и мъжът

...
Мисълта за трето дете не чужда на Галена и мъжът
Коментари Харесай

Галена: На три диети съм, защото с две не мога да се наяждам

Мисълта за трето дете не непозната на Галена и мъжът й – предприемачът Галин. И другари постоянно им подмятат концепцията, само че двамата към момента не са се решили. Галена и Галин, които нямат брак, само че пък връзката им се счита за една от най-стабилните, имат двама сина. Големият Стефан се увлича по компютърните науки и тази есен стартира да учи в Американския лицей във Велико Търново, а дребният Александър ще е в предучилищна.
    

„ Как хубаво ще е да разцъфне едно малко момиченце във вашето семейство ”, казвали другари на Галена и Галин. „ На този стадий – не! Занапред, живот и здраве да е, в случай че се случи – сигурно ”, показа певицата в изявление за „ Тази неделя ” по Би Ти Ви.

Въпреки че е много заета с работата си, Галена е мощно ангажирана със синовете си. Сред огромните й безредици в последно време е стартът на новата образователна година. Певицата държи да взе участие във всеки стадий от подготовката, в това число подготвянето на учебниците и всичко неостанало, което ще им е належащо за първия образователен ден. „ Предстои нещо ново за нас двамата с Галин, като родители ”, показа звездата. Тя се старае да прекарва допустимо най-вече време със фамилията си, само че в никакъв случай не е задоволително. Затова постоянно подценява почивката си. И да се прибере рано сутринта след присъединяване, Галена постоянно е подготвена да стане единствено след два-три часа сън, с цел да каже „ положително утро ” на мъжа си и синовете си. „ Когато мога да направя за децата ни нещо, което ще ги зарадва, въпреки и една закуска, постоянно бих го направила, без значение в какво положение съм ”, сподели тя. Фолк звездата е изрядна стопанка и надарен кулинар. Синовете й дори един път предложили повече да се поръчват храна, майка им да готви всеки ден. Баща им пък бил още по-добър готвач. Големият им наследник Стефан също умеел да готви. Малкият Александър харесва най-много да взе участие в месенето, когато майка му подхване да прави питка.

Въпреки че обича работата си и срещите с публиката, от време на време се постанова Галена да си вземе отмора. „ Имам потребност от време на време от отмора, тъй като цялата тази сила, която консумирам, организмът си желае своето, желае отмора ”, сподели певицата. Така изясни и непредвидената смяна в графика си преди месец, когато се разболяла, и трябвало да отсрочи някои изяви. Почивала си добре, гледала кино лентата за Елвис – два пъти и двата плакала. Галена не разяснява последните клюки, че е припаднала и по тази причина е отсрочила свое присъединяване. Клюката незабавно бе обвързана с другата, че отслабва с инжекции за диабетици, каквото мода има в този момент. Певицата не удостои с коментар и тази тематика. За поддържането на фигурата си Галена сподели през смях: „ На три диети съм, тъй като с две не мога да се нахапвам ”.



Самата тя към момента се вслушва в препоръките на майка си, въпреки да е огромна и към този момент със постоянен опит в шоубизнеса. „ Тя ми е огромна опора и честен компас ”, призна Галена. Когато прави нещо, постоянно си показва първо по какъв начин би реагирала майка й. Сигурна е, че същата реакция ще имат и феновете й. Важна й тази предварителна преценка, тъй като като актьор, Галена от време на време се увлича по мода и провокации. „ Критикува ме, когато има защо ”, показа хитовата певица.

Майка й към този момент не й правела забележки за жълтини . Отвикнала. На Галена по този начин й е по-добре, тъй като е ангажирана с разнообразни неща и не желае да се обременява с непознатата фикция. Към днешна дата родителката й изказвала мнение и за облеклото й. „ Гале доста ти е къса роклята? ”, казвала й от време на време, а различен път пък я насърчавала: „ А, по този начин, доста си хубава с тази рокля. Носи късо, до момента в който можеш да носиш ”.

Галена е щастлива, че родителите й и брат й доста се гордеят с нея. Радва се и на положителни другари, някои от които са такива още от детството й. „ Не съм човек, който не помни ”, сподели певицата във връзка с другарите си от преди славата. Допълни, че една от околните й приятелки е още от детството й, съседки са в родния си град Смядово и не престават да са все по този начин близки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР