Мис Туризъм България Лина Тодорова ще представи страната ни в

...
Мис Туризъм България Лина Тодорова ще представи страната ни в
Коментари Харесай

Варненка на конкурс за красота в Корея

Мис Туризъм България Лина Тодорова ще показа страната ни в интернационалния конкурс Miss Beauty & Talent 2018, който ще се организира в Сеул. 24-годишната варненка към този момент взе участие в усилените подготовки в южнокорейската столица дружно с съперничките си от пет континента. Красавици от Коста Рика, Австралия, Малайзия, Доминикана, Полша, Япония, Куба, Германия, Русия, Чехия, Словакия, Канада, Катар и други страни ще мерят хубост и гений на интернационалната сцена.

„ За присъединяване на Лина избрахме да покажем обичайната носия. В тура, в който участничките ще покажат гениите си, Лина ще показа шопска ръченица, която приготвя повече от месец с хореографа Аделина Божичкова “, споделя стилният експерт Десо Димитров. Според него българката, която има към този момент осемгодишен опит на стилната сцена, ще завладее публиката със своя възторг, обаяние и безспорния си гений. Освен че е била рекламно лице на голям брой български и задгранични фешън марки, Лина Тодорова е представяла и облекла със собствен дизайн.

Варненката ще показа страната ни в качеството си на Мис Туризъм България, марката е благосъстоятелност на продуцента Доно Цветков, който контракти българското присъединяване в Сеул. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР