Мис Свят и Мис Вселена България Венета Кръстева открито се

...
Мис Свят и Мис Вселена България Венета Кръстева открито се
Коментари Харесай

Венета Кръстева попиля Енджи Касабие: Лъже най-нагло в ефир

Мис Свят и Мис Вселена България Венета Кръстева намерено се заяде с диетоложката Енджи Касабие.

Русата хубавица е била грубо подразнена от изявлението на ливанката, че е омъжена за Мистър Ливан и Мистър Свят. Касабие не стопира да се хвали с красивия си брачен партньор Рабих ел Зейн, който, обаче, е бил най-красив единствено в Ливан преди три години.

"Ако пусна запис с думите ѝ в централата на Мистър свят, ще би трябвало да заплаща петцифрена санкция ", изясни Кръстева.

Самата Венета от години държи правата за Мистър Свят България. Тя съобщи, че може да направи огромни проблеми на Касабие, само че няма желание да се занимава с нея. Все отново, предложи на всички известни персони да внимават какво приказват в общественото пространство, тъй като това може да им донесе единствено негативи.

Оказва се, обаче, че Енджи не е единствената ВИП съквартирантка, която послъга останалите и феновете. Сашка Васева съобщи, че не поддържа връзки с някогашния си брачен партньор. А това нейно самопризнание контрастира на обстоятелството, че не един път е разкривала по какъв начин двамата се срещат поради децата им и той заплаща прехрана. Освен това, дупнишката Мадона се опита да се направи на света вода ненапита и съобщи, че към този момент не прави секс.

А малко по-късно се похвали, че поддържа младежкия си тип с "добро хормонално разположение, което включва правенето на доста обич ". Алекс Богданска пък разкри лъжата на Цуни. При влизането в Къщата, той се показа на дългокраката Алекс като че ли двамата не се познават. Явно не е желал още от началото да стане ясно, че я е свалял най-нахално, само че тя не му е вързала.

Моделът, обаче, бе откровена и показа, че Цветелин я е бройкал по нощните заведения и ѝ е пращал мръснишки известия и цветя, написа седмичник. Писателката и сценаристка Ваня Щерева пък втрещи всички, като реши да не скрие, че е собственик и на порносайт!

Оказва се, че преди години е имала страница в интернет с нейното име. Спряла е, обаче, да заплаща за поддръжката ѝ. А по-късно очевидно някой съобразителен китаец е купил адреса и през днешния ден предлага облекчаване на извратени мечти онлайн.

Във всеки сезон на ВИП брат звездите се пробват да прикрият неприятните моменти от биографията си. Но Големият брат не обича да има скрито-покрито. Затова в предишния сезон подложи съквартирантите на детектор на лъжата. А в този момент им е приготвил не по-малка изненада, която да изкара кирливите им ризи в народен ефир!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР