Мис Силикон“ с поредно нарушение!!! Нови главоболия очакват Катрин Йорданова.

...
Мис Силикон“ с поредно нарушение!!! Нови главоболия очакват Катрин Йорданова.
Коментари Харесай

Няма спирка! „Мис Силикон“ с поредно нарушение!!!

„ Мис Силикон “ с следващо нарушаване!!! Нови главоболия чакат Катрин Йорданова. От Софийската районна прокуратура оповестиха, че стартират инспекция за ново нарушаване против нея. Това става след подаден сигнал за рисково шофиране по столичен бул..

Във видео, което бе оповестено в профила на Катрин се вижда, че до момента в който тя кара гали кученце и не държи кормилото на автомобила с ръце.

По-късно въпросното клипче бе отстранено от Инстаграм.

 

 Няма спирка! Снимка: Facebook

След запознаване със сигнала, наблюдаващият прокурор е решил, че с цел да бъдат открити събитията по случая е належащо да се извърши инспекция. Такава е предоставена на 02 районно управление (на МВР) – Столична дирекция на вътрешните работи. Като наблюдаващия прокурор е дал инструкции за дейности, които следва да бъдат осъществени в хода й, написа Дарик.

В началото на седмицата плеймейтката прекара една нощ в районното, откакто при рутинна инспекция даде позитивна проба за приложимост на кокаин.

Самата тя твърди, че не използва никакви опиати и интензивно се занимава със спортни действия. Името на „ Мис Силикон ” нашумя през януари, когато тя се появи в обществените мрежи по какъв начин кара първокласния си автомобил с 256 км/ч.

През февруари Катрин още веднъж показва шофьорските си умения и отново с превишена скорост.

На предното стъкло на автомобила, който караше плеймейтката, имаше стикер „ Република България – Народно заседание ”. Тя съобщи, че колата не е била нейна, а от Народното събрание оповестиха, че стикерът е подправен.

Скандалната плеймейтка Катрин Йорданова се радва на букети, само че не от цветя, а от пачки с пари.

Това признава самата тя. Спипаната да кара с кокаин в кръвта 23-годишна варненка непрекъснато обявява пристрастеността си към охолния метод на живот и скъпото. Нищо, че с юриста й апелират гаранцията от 5000 лв. с обяснението, че мацката е безработна и няма приходи.

Очевидно обаче Катринчето бързо може да събере парите за мярката си за неотклонение единствено с няколко букета от ухажори. Наскоро тя получи 21 червени рози, всяка от които усърдно увита в банкнота от 20 евро.

 Няма спирка! Снимка: Instagram

Жестът не наподобява по никакъв начин сантиментален, само че Йорданова е навръх противоположното мнение и грее от благополучие.

„ Винаги знае по какъв начин да ме зарадва. Благодаря ти, бейби “, възкликва еротичната моделка с неособено висок растеж. Навръх вчерашния празник на любовта Свети Валентин, откакто бе пусната от ареста, Катрин изтри от обществените мрежи обявата с букета от пачки.

 

 

 

 

 

Източник – Дарик

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Още вести четете в категория Живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР