Мис Силикон 2013 Джулиана Гани не може да види детето

...
Мис Силикон 2013 Джулиана Гани не може да види детето
Коментари Харесай

Джулиана Гани проплака: Взеха ми детето, държат го в Монтана

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани не може да види детето си. За това сигнализира самата тя с постове в обществените мрежи.

Още с кацането си в България след почивката в Кан, изкусителката се пробва да вземе сина си Давид. Съпругът й Илиян се е покрил с момченцето и отхвърля да й го върне. След като се прибира вкъщи, плейбойката открива, че Илиян и сина им Давид ги няма.

След като разговаряла с таткото, той изрично отказал да й даде наследника им, в случай че не размишления по отношение на развода, който Гани разгласи обществено.

" Илиян не желае да ми даде Давид и това е доста неуместно, тъй като детето би трябвало да върви с майка си. Той отхвърля да ми го докара в Пловдив или София. Държи го в Монтана, а сторитата, които прави с Давид, са за да разчувства хората и аз да изляза майка, която не си желае детето. А истината е, че от четири дни му се апелирам да ми го докара, само че той отхвърля. Неговата майка т. е. някогашната ми свекърва също отхвърля да го вразуми под предтекст, че тя го гледа доста хубаво, нищо не липсва на детето, гледали го съвършено ", възмутена е Джулиана.

Това е поредна драма в живота на Джулиана Гани, откакто преди броени дни разгласи, че е хванала брачна половинка си Илиян в невярност и е подала документи за бракоразвод. Палавият фитнесинструктор канил в спалнята, където спи Джулиана друга жена, с цел да вършат секс, само че в последна сметка аферата беше разкрита.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР