Мис „СЕЛО“, доячка, маймунско лице, пигмей и зле поддържан травестит,

...
Мис „СЕЛО“, доячка, маймунско лице, пигмей и зле поддържан травестит,
Коментари Харесай

Унижават Мис Плеймет в Черешката на тортата

Мис „ СЕЛО “, доячка, маймунско лице, дребосък и зле поддържан травестит, са единствено част от епитетите, с които Кулагин дефинира прясната победителка от тазгодишния конкурс „ PLAYMATE “.

Истинско шоу ще се развихри в ефира на Народоосвободителна въстаническа армия довечера и в продължение на седмица.

Кулагин замервал миската с храна в лицето, мръсни салфетки и всевъзможни отпадъчни материали, с цел да я накара да спре да приказва. Гласът на Нора го побърквал и Кулагин стигал до крайности.

От друга страна пък има изказвания, че Нора показала експанзия, поради която се намесила полиция и задържала девойката за 24 часа в локалното районно, където била подложена на обширен разпит.

Нора Недкова се прочу най-много с изцепките си в телевизионни излъчвания, в които стана за смях, поради несъответстващите си разсъждения.

Нора също не кротувала по време на вечерите, разкриват осведомени. Тя поставяла под подозрение мъжкото държание на Кулагин и постоянно му показвала междинен пръст, което в допълнение изнервяло скандалния гримьор.

Останалите участници в шоуто: Люси, Алфредо Торес и прохождаща, млада актриса, непрекъснато негодували, че цялото внимание пада върху Нора и Кулагин, и те не могат да блеснат пред аудиторията.

Скандалните обстановки и манджи, ще стартират да въртят участниците още довечера по Народоосвободителна въстаническа армия.

Източник: HotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР