Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова заяви, че е била подведена

...
Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова заяви, че е била подведена
Коментари Харесай

Мис Плеймейт 2019 дава Криско на съд заради клип - slava.bg

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова съобщи, че е била подведена от Криско за метода, по който ще бъде показана в новия му видеоклип към песента "Хубаво ти беше ".

"Прочетох и видях скандални неща за себе си, без капка действителност. Вече е време да кажа истината и това, което е било! ", написа във Facebook разочарованата русокоска.

По думите й, никой не й е обяснил преди фотосите тъкмо в какъв облик ще бъде обрисувана пред аудиторията. Крайният резултат я изненадал, като съгласно нея той е афектиран и уронва имиджа и престижа й.

Самият клип стартира с несъществуваща Инстаграм страница на русокоската, съдържаща обаче нейни действителни фотоси. Потребителско име на профила е miss_playmate, а описанието под него гласи "инфлуенсър ". Междувременно звучи гласът на водещата Деси Стоянова, която споделя: "Това е една млада дама, която обича да се снима и да споделя живота си онлайн, а това ѝ носи освен лайкове, само че и действителни дивиденти ". След нея се чуват думите на колежката ѝ Аделина Радева: "Защото се оказва, че жриците на любовта са избрали това място, с цел да работят ".
Секунди по-късно се появява и самата Тодорова, облечена в къса алена рокля без презрамки, а в ръцете си тя държи телефон, на чийто екран се вижда акаунта ѝ в обществената мрежа.

"Ето я и тя, поддържана жена. Каза ми: "Парите си ги изкарвам сама. Имам личен бизнес - женска козметика. Ходя на почивки единствено с другарка ", пее в същата сцена Талев.

На гневните мнения под поста на Тодорова в обществените мрежи, тя дава отговор с решителност, че несъмнено ще търси правата си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР