Мис Франция Ив Жил грейна с българска рокля на кориците

...
Мис Франция Ив Жил грейна с българска рокля на кориците
Коментари Харесай

Мис Франция грейна с рокля на български дизайнер

Мис Франция Ив Жил блестна с българска рокля на кориците на парижкото лайф стаил фешън списание „ Welcome Magazine “. За фотосесията си в влиятелното издание миската избра тоалет на българския бранд „ Caviar couture “.

Смуглата хубавица се спряла на нашият дизайн в шоурума на марката в Париж. Там дизайнерът и фешън бизнесмен Десислава Тошева излага своите творби паралелно с най-големите фешън дизайнери в Европа и света. Погледът на Мис Франция бил притеглен от роклята „ Merilyn “. Тя е лимитиран дизайн с над 10 000 ръчно нашити детайла, които се преливат в златисто-сребърни нюанси, научи Faktor.bg от Тошева. Луксозният тоалет е част от миналогодишната сбирка на българката „ Една нощ в операта “, която бе снимана в софийската опера и пожъна нечуван международен триумф. Първо 13 дизайна на родния бранд се появиха на аления килим в Кан. След това редица звезди на разнообразни всемирски събития, измежду които и майката на Илън Мъск – госпожа Мей Мъск се снимаха и си поръчаха рокли на Десислава Тошева.

Ив Жил е първата мис Франция с къса коса в цялата 103-годишна история на конкуренцията. Това провокира сериозен спор във френското общество след коронясването й в Дижон през декември предходната година. „ С къса коса се усещам повече жена “, отвръща на критиците си хубавицата и припомня, че и великата Коко Шанел е била късокоса.
Очарователната Ив Жил е родена в провинциално градче в Северна Франция. „ Искам да бъда мощна жена, желая да накарам хората да схванат и повярват, че без значение от кое място стартират и по какъв път поемат може да реализират задачите си “, споделя френската кралица на хубостта. Философията й споделя и българският бранд „ Caviar couture “, който не престава да потвърждава, че няма невъзможни неща, когато вярваш в фантазиите си.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР